top of page
a love story.jpg
la dagen vare evig.png

Bryllupsfotograf i Drammen,

Sogn og Fjordane eller

der du måtte ynskje.

Bryllupspakkar

For meg er kvart oppdrag unikt, og eg ynskjer å skape en skreddersydd opplevelse som lar dagen vare evig. Alle prisane eg tilbyr, inkluderar ein grundig planleggingssamtale på forhånd, sjølve fotograferinga, samt eit privat online galleri med bildene frå dagen. Fleire av pakkane innkluderar også eit ekslusivt bryllupsalbum i 25x25cm.

Smakebitar frå dagen vil vere tilgjengelege etter berre nokre få dagar, medan det komplette galleriet vil være klart innan 8 veker.

H&S-0345.jpg
a&h-4104.jpg
c&c-5774.jpg
just the two of us.jpg

Kjærleikshelg delux

Kjærleikshelg

La dagen vare evig delux

La dagen vare evig

10t på sjølve dagen

3t valgfri foto fredag/søndag

Ink ekslusivt 25x25 

“La dagen vare evig” album

(Verdi 10.000,-)

*ink høyoppløyslige filer

Få minner frå heile helga <3

10t på sjølve dagen

3t valgfri foto fredag/søndag

Ink ekslusivt 25x25 

“La dagen vare evig” album

(Verdi 10.000,-)

Få minner frå heile helga <3

12t

Ink ekslusivt 25x25 

“La dagen vare evig” album

(Verdi 10.000,-)

*ink høyoppløyslige filer

Få minner frå heile dagen <3

12t

Ink ekslusivt 25x25 

“La dagen vare evig” album

(Verdi 10.000,-)

Få minner frå heile dagen <3

64.000,-

B&E-3258.jpg

Meir av det gode

53.000,-

h&j-5521.jpg

Når vi to blir ein

48.000,-

j&s-7746.jpg

Forlovelse

38.000,-

afg-3621.jpg

Ekstra fotograf

6t

Fang dei viktigaste 

minna frå dagen!

Ink ekslusivt 25x25 

“La dagen vare evig” album

(Verdi 10.000,-)

3t

Vielse + fotografering

Biler frå vielsen og 

foto på lokasjon

1t

Perfekt til å fange det store øyeblikket. 

Flotte bilder til å bruke til

save the date og innbydelsar

Gjelder kun pakkane

Kjærleikshelg, La dagen vare evig & Meir av det gode.

Perfekt for dere som ønsker full dekning av dagen frå to vinklar.

28.000,-

11.000,-

2.000,-

Frå 5.000,-

la dagen vare evig.png

For destinasjonsbryllup eller stader utanfor mitt lokale område kan det påløpe reiseutgifter. Eg er tilgjengeleg for å dokumentere kjærleiken din uansett kvar ho fører dykk. Ved bryllup som strekkjer seg over fleire dagar, kan overnatting være naudsynt for å sikre at eg er på staden og klar til å fange kvart spesielle augneblink. Ynskjer du ekstra dekning eller eit auge til for å fange fleire øyeblikk? Tillegg for ekstra fotografitenester er tilgjengelege etter behov.

 

Målet mitt er å gjere din fotografiske reise så problemfri og minneverdig som mogleg. Ta gjerne kontakt for å diskutere dine spesifikke behov eller for meir detaljert informasjon om prisane. Ser fram til å være ein del av dykkar store dag!

MITT BRYLLUPSTEAM

5.000,-

2.000,-

Når du velger meg som bryllupsfotograf, kan du også velje å ha med ein ekstra fotograf på den store dagen. I mitt bryllupsteam blir desse ekstra talenta kalla "second shooters," klare til å forsterke bryllupsopplevelsen ved å fange kvart minneverdige øyeblikk frå to unike perspektiv.

 

Med ein second shooter får du sjansen til å sjå bryllupsdagen din frå to ulike vinklar heile dagen. Medan eg fokuserer på bruda, samtidig vil second shooter dokumentere brudgommens førebuingar og spenninga som bygger seg opp. Saman gir vi omfattande dekning av dagen din, og resultatet blir eit mangfaldig og rikt bilete av alle dei spesielle stundane.

Har du spørsmål om å inkludere ein second shooter på din store dag? Eg er her for å hjelpe og diskutere korleis vi saman kan gjere ditt bryllup enda meir uforgløymeleg.

1.

Vi startar med eit viktig kontrakts- og planleggingsmøte, der vi blir kjende og skapar ein solid plan for den store dagen. Vi held jamleg kontakt fram til bryllupet, slik at vi er godt førebudde og trygge på at kvar detalj blir teken vare på.

2.

Når den etterlengta dagen endeleg er her, er det tid for fotografering frå start til slutt. Eg kjem i god tid, og i nokre tilfelle kvelden før, for å fange dei første augneblinka og skape ei uforstyrra atmosfære som let kjærleiken blomstre.

3.

Berre få dagar etter bryllupet får de ein smakebit av dei magiske augneblinka. Del desse smakebitane med familie og vener, og nyt dei fullt ut til det komplette onlinegalleriet er klart innan 8 veker. Dette gjev dykk høvet til å gjenoppleve og dele dei første minna medan eg førebur resten av dei fantastiske bilda.

4.

Når onlinegalleriet er tilgjengeleg, er det på tide å bestille produkt. Først og fremst er det takkekorta som gjev dykk høvet til å dele takksemd med dei nærmaste dykkar. Etter dette kan vi skape tidlause album og forstørringar for å pryde veggane dykkar med uforgløymelege minner.

Forberedelsane

Vielse / sermoni