top of page
florenze-16.jpg
la dagen vare evig

Bryllupsfotograf i Drammen,

Sogn og Fjordane eller

der du måtte ynskje.

Bryllupspakkar

For meg er kvart oppdrag unikt, og eg ynskjer å skape ei skreddarsydd oppleving som gjer at dagen varer evig. Alle prisane mine inkluderer eit grundig planleggingssamtale på førehand, sjølve fotograferinga, samt eit privat nettgalleri med bileta frå dagen. Fleire av pakkane inkluderer også eit eksklusivt bryllaupsalbum i storleiken 25x25 cm.

Smakebitar frå dagen vil vere tilgjengelege etter berre nokre få dagar, medan det komplette galleriet vil vere klart innan 8 veker.

 

* Alle brudepar vil etter booking få ein eksklusiv bryllaupsguide laga av meg med mange gode tips og triks for planlegginga og sjølve den store dagen.

Kjærleikshelg delux

10t på sjølve dagen

3t valgfri foto fredag/søndag

Ink ekslusivt 25x25 

“La dagen vare evig” album

(Verdi 10.000,-)

*ink høyoppløyslige filer

Få minner frå heile helga <3

64.000,-

Brudepar i regnbuens farger

Kjærleikshelg

10t på sjølve dagen

3t valgfri foto fredag/søndag

Ink ekslusivt 25x25 

“La dagen vare evig” album

(Verdi 10.000,-)

Få minner frå heile helga <3

53.000,-

Brudepar på Hoel Gård

La dagen vare evig delux

12t

Ink ekslusivt 25x25 

“La dagen vare evig” album

(Verdi 10.000,-)

*ink høyoppløyslige filer

Få minner frå heile dagen <3

48.000,-

La dagen vare evig

12t

Ink ekslusivt 25x25 

“La dagen vare evig” album

(Verdi 10.000,-)

Få minner frå heile dagen <3

38.000,-

Brudepar i solnedgang på Sanner Hotell

Meir av det gode

6t

Fang dei viktigaste minna frå dagen!

Ink ekslusivt 25x25  “La dagen vare evig” album(Verdi 10.000,-)

28.000,-

Brudepar på Venabygdsfjellet

Når vi to blir ein

3t

Vielse + fotografering

Biler frå vielsen og foto på lokasjon

11.000,-

Kjærestepar

Forlovelse

1t

Perfekt til å fange det store augneblinket. 

Flotte bilder til å bruke til save the date og innbydelsar

2.000,-

Bryllupsteam

Ekstra fotograf

Gjelder kun pakkane Kjærleikshelg, La dagen vare evig & Meir av det gode. Perfekt for dere som ønsker full dekning av dagen frå to vinklar.

Frå 5.000,-

la dagen vare evig

For destinasjonsbryllup eller stader utanfor mitt lokale område kan det påløpe reiseutgifter. Eg er tilgjengeleg for å dokumentere kjærleiken din uansett kvar ho fører dykk. Ved bryllup som strekkjer seg over fleire dagar, kan overnatting være naudsynt for å sikre at eg er på staden og klar til å fange kvart spesielle augneblink. Ynskjer du ekstra dekning eller eit auge til for å fange fleire øyeblikk? Tillegg for ekstra fotografitenester er tilgjengelege etter behov.

 

Målet mitt er å gjere din fotografiske reise så problemfri og minneverdig som mogleg. Ta gjerne kontakt for å diskutere dine spesifikke behov eller for meir detaljert informasjon om prisane. Ser fram til å være ein del av dykkar store dag!

1.

Vi startar med eit viktig kontrakts- og planleggingsmøte, der vi blir kjende og skapar ein solid plan for den store dagen. Vi held jamleg kontakt fram til bryllupet, slik at vi er godt førebudde og trygge på at kvar detalj blir teken vare på.

2.

Når den etterlengta dagen endeleg er her, er det tid for fotografering frå start til slutt. Eg kjem i god tid, og i nokre tilfelle kvelden før, for å fange dei første augneblinka saman. 

3.

Berre få dagar etter bryllupet får de ein smakebit av dei magiske augneblinka. Del desse smakebitane med familie og vener, og nyt dei fullt ut til det komplette onlinegalleriet er klart innan 8 veker. Dette gjev dykk høvet til å gjenoppleve og dele dei første minna medan eg førebur resten av dei fantastiske bilda.

4.

Når onlinegalleriet er tilgjengeleg, er det på tide å bestille produkt. Først og fremst er det takkekorta som gjev dykk høvet til å dele takksemd med dei nærmaste. Etter dette kan vi skape tidlause album og forstørringar for å pryde veggane dykkar med uforgløymelege minner.

Forberedelsane

Vielse / sermoni

Bryllupserien